afbeelding Vakantie 2020/dag 21.

Dinsdag 4 augustus. 

Vandaag laten we de regen achter ons. Eerlijk gezegd, we hebben het een beetje gehad. Niet te geloven dat het slechte weer z’n enorme invloed heeft op je humeur. Het voelt zo herfstig aan. Het is koud, kil en vochtig.

We verlaten Buxheim met een trui aan en zetten de verwarming op tijdens het rijden. Het is amper 12 graden en er hangt nevel in de lucht. De vakantiestemming is gezakt tot onder nul. Op vlak van weer gelijken de dagen niet op elkaar. We besluiten om eens goed door te rijden naar betere oorden.  

Zo komen we terecht in Konz, bij Trier. Hier schijnt de zon en de temperatuur loopt aardig op. We hebben een leuke camping gevonden vlak naast de Moezel. Campingplatz Konz Saarmündung. Ons vakantiegevoel is weer helemaal terug. Alle formaliteiten verlopen hier via een automaat in de muur. Met bankkaart! We hebben het ooit anders geweten. (zie vorige teksten).

Leve de zon! Onze truien kunnen we weer omwisselen voor het lichtere genre. Hier blijven we voor de volgende drie nachten. Wat een verademing na de afgelopen natte dagen. We installeren ons voor de allerlaatste keer en kijken uit naar wat de omgeving ons te bieden heeft. 

Tegen de avond is het nog steeds 32 graden en genieten we van de avondzon in een glas rode wijn.

Tot morgen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.