afbeelding Vakantie 2020/dag 20.

Maandag 3 augustus. 

Gisteren in de namiddag begon het te regenen en het is nog steeds niet gestopt!  

Het is ook al ferm afgekoeld. Volgens de weersvoorspellingen zal het nog zo blijven tot woensdag.  

Na het ontbijt vertrekken we richting Duitsland. Het is drukker op de weg dan op de heenreis. De vakantie uittocht van augustus is begonnen. Af en toe nemen we een korte stop. We besluiten op zoek te gaan naar een slaapplaats. Het is geen pretje om lang in het slechte weer te rijden. De duisternis treedt vroeg in. Hoe mooi het hier ook is, regen is doffe ellende als je op reis bent.  

Voor het eerst in drie weken komt de gedachte naar boven van: we willen naar huis.  

We hebben een camping gevonden in Buxheim, in de regen. 

Er is geen levende ziel te bespeuren. Ja, wie nu buiten loopt is goed zot. Haha, wij dus. We gaan even een kijkje nemen aan de rand van het water. Bij mooi weer moet het hier top zijn om te verblijven. Maar wij blijven maar voor een nacht. 

Net voor het slapen gaan komt een koppel zwanen met de kleintjes tot aan ons mobieltje. Zij vinden het niet erg dat het regent en ze zijn voortdurend aan het pikken in het malse gras. Na een tijdje zetten ze hun weg verder naar het meer. Zij gaan ook slapen, net als wij.

Tot morgen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.