afbeelding Vakantie, zomer 2020.

Om persoonlijke redenen konden wij vorig jaar niet op reis gaan. Alle hoop stond op 2020. Toen gooide Covid-19 roet in het eten. Het voorjaar zijn we wijselijk thuisgebleven. En het werd zomer. Zouden we toch durven gaan naar een ‘groene’ zone nu het reizen weer toegelaten is? Een plaats waar het relatief veilig is? Na veel overwegingen hebben we pak en zak genomen en zijn we vertrokken met de mobilhome, m.a.w. ons Mobieltje. We wilden altijd al eens voor een onbepaalde periode weggaan, zonder einddatum. ‘Columbussen’. Nu kan dit. Ik heb elke dag een tekstje geschreven die ik met mijn trouwe lezers en volgers van Mijn Tekstjes wil delen. Verwacht nu niet dat het een informatief reisverslag is geworden. Bijlange niet. Daar zijn genoeg brochures voor. Wij gaan niet alle historische gebouwen afschuimen, dat is niet onze ambitie. We zoeken geen drukke plaatsen op, zeker nu niet. We houden van de natuur. Het gaat over kamperen, vrij zijn, kortom: wat wij doen als we op reis gaan en dat is GENIETEN.  

Elke dag om 20 uur kunnen jullie mijn tekstje lezen op http://www.mijntekstjes.com. Morgen om 20 uur krijgen jullie dag 1 te lezen. 

Veel leesplezier.

Tot morgen.

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.