afbeelding Nieuwe start.

De nieuwjaarsmaand is voorbij. Februari kondigt zich aan met fijne zonnestralen die de huiskamer gezellig opwarmen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 84237737_196127944915159_2593666089321758720_n.jpg

Ik geniet van het boeket bloemen die nu in volle bloei staat. Echt heerlijk. Aan huis geleverd. Enkel een vaas nemen en klaar. Bloomon is de naam. Gemakkelijk en betrouwbaar.
Manlief kijkt naar het WK veldrijden. De stralende glimlach van de jonge kersverse wereldkampioene passen perfect bij het mooie weer. Buiten schieten de krokussen al aardig uit de grond. De vogels komen naar het voederhuisje om de graantjes op te pikken. Is het nog te vroeg voor ze om voldoende eten te zoeken in de natuur of is het uit gemakzucht? Ik denk eerder het laatste, maar ik ben geen ornitholoog. Hoe dan ook, het blijft leuk om ze bezig te zien. Graantje pikken, badje nemen in de vijver en hup, terug weg.
Vogels kennen geen grenzen. De Britten daarentegen… Denk dat er velen met een kater zijn opgestaan. En van een kater gesproken… ik ben zot van katten. ik heb er nog nooit een gehad en eigenlijk wil ik er geen maar toch, ik vind ze zo schattig. Maar als ik dan alle pro’s en contra’s naast elkaar leg moet ik toegeven dat het beter is om geen kat in huis te halen. Dat lijkt mij het beste voor beide partijen.
Ik wens jullie een heel fijn weekend en tot snel.
Liefs. xxx✍️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.