afbeelding Januari 2017.

 

p1200133-4Eerst en vooral wens ik jullie een gezond en gelukkige Nieuwjaar 2017 met vooral heel veel liefde en eensgezindheid, dan pas kunnen de wereldproblemen aangepakt worden.

Ik zal mijn best doen om meer te gaan schrijven. Dit is geen belofte, maar eerder een verlangen vanuit mijzelf, maar het komt er niet altijd uit zoals ik het wil. Onder het motto: niks moet – alles mag. Niks forceren, anders zal het zeer doen, en dat is wel het laatste wat ik wil. Er blijven plezier in hebben.

Hoe is jullie kerstvakantie verlopen? 15730890_1155528224568692_1528428935_n-2Hier zijn de kinderen en kleinkinderen komen logeren met de kerstdagen. Dat brengt de nodige ambiance in huis.
Het mooie weer was uitnodigend om naar buiten te gaan om de kerstsfeer op te snuiven, zoals in Plopsaland en rond de ijspiste. Altijd een leuke tijd. Op kerstavond, na een heerlijk feestmaal, is de kerstboom het middelpunt van de belangstelling want dan worden de kadootjes opengemaakt. Altijd geslaagd. Van al die blije gezichten kikkert een mens weer op. Dit is een heerlijke tijd om samen te zijn en te genieten van elkaar.

Na Facebook https://www.facebook.com/leen.verhaeghe , en mijn eigen blogwebsite: https://mijntekstjes.com/ kunnen jullie mij nu ook terugvinden op Instagram: https://www.instagram.com/leentje_verhaeghe/ Ja, hoe ouder hoe zotter, maar ik moet mee met de tijd hé. En ik geef toe, het is niet met tegenzin dat ik het doe. Ik ben heel graag bezig op de laptop of met de smartphone. Een foto plaatsen gaat vlugger dan een tekstje schrijven. Afin, jullie weten mij wel te vinden. Aan jullie de keuze.

fullsizerender-12Later op de maand staat ons jaarlijks familiefeest op het programma. Een blij weerzien van broers en zus en al hun ‘aanhang’. Iedereen is vrij om te komen. Een hechte familie blijven, dit was de uitdrukkelijke wens van ons moeder zaliger. Het is een jaarlijkse traditie geworden om elkaar te ontmoeten op haar verjaardag. Zo is er nooit discussie over de datum. De oudste op het feest, de aanvoerder, is mijn broer en de jongste telg is gloednieuw. Ondertussen is de familie uitgegroeid tot een 40 tal personen. Een liefje meer of minder, dat zullen we dan wel weer ontdekken op het feest, de inschrijvingen zijn nog lopende.

Het weer… zullen wij nog sneeuw krijgen? p1130897Ik hoop van niet, maar stiekem hoop ik van wel, dan ziet alles er zo mooi uit, en kunnen er prachtige foto’s genomen worden. Afwachten is de boodschap. De winter is nog lang.

Nog een fijne en gezellige avond aan mijn trouwe lezers.

Liefs.

Tot de volgende.

Eén reactie

  1. Ja dat was alweer een tijdje geleden dat er nog iets te lezen viel maar ja de kerstdagen zijn familiedagen en met de vakantie is er dan ook zoals je pent verlofgangers die dan jullie volledige aandacht opeisen dus geen zorgen we hopen dat alles goed is gegaan en we weer van je tekstjes mogen meegenieten groetjes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.