Onzin.

Heb je het ook al gehoord? Ik denk er het mijne van. Maar goed, dat zien we dan wel weer… Maar als jij het zo ziet, wat dan? Ben je zeker? Theoretisch wel. Den dezen zegt het zus en de andere zegt het zo! Afwachten is de boodschap. En dat wij het zo gaan krijgen, zet dat maar uit je kopje! Waar rook is is vuur, zegt het spreekwoord, dus er zal wel iets van aan zijn. Gewoon afwachten… Let op mijn woorden.

Ik ben nu toch wel erg benieuwd naar het hoe en waar en vooral door wie. Maar ja, je weet maar nooit. Misschien wordt alles afgeblazen en valt het in het water. Wat als er geen plan B zou zijn? Dan zou je direct weten waar de klepel hangt. Ik wil er voor niets tussen zitten. Maar het zou maar eens moeten! O wee, weer een wee, zong Urbanus ooit.

De afspraak was dat hij zou langskomen. Maar blijkbaar is er iets belangrijker tussengekomen. Men zegt wel eens, van uitstel komt afstel, maar dat is niet de bedoeling. Ik word er knettergek van. Wie gaat het nu oplossen? Jij of jij? Wat als er niemand bij zou zijn, net zoals vorige week?

Moet dat nu echt op deze manier? Neen, bij die daar is het net andersom. Het is even goed zo want anders komt er veel te veel bij kijken. Heb je er al eens over nagedacht hoe het zou zijn, en met wie? Maar waarom? Dat denk ik niet. Je gaat veel vroeger moeten opstaan, wil je mij overtuigen. Geef mij meerdere goede argumenten en ik plooi, kwestie van flexibiliteit. Zo ben ik altijd al geweest.

Mijn gedacht staat vast. Ik ga ervoor, denk ik toch… maar waarom? Het zou maar eens moeten… Ik denk er nog niet aan!

P1160034

Na al die onzin en gezever, al die nonsens en zotternij, heb ik zin gekregen in een koekje van eigen deeg…

Bakt ze!

Fijn Weekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.