Lieven.

Pas geboren.

Je kijkt mij aan maar je ziet nog niets. Je knippert met je oogjes maar ze vallen weer dicht. Je drinkt en slaapt, drinkt en slaapt. Je bent zo hulpeloos en fragiel. Je krijgt alle tijd om te groeien. Ik geef je alle liefde die je nodig heeft. Oh mijn klein Liefje.

Groeien.

Je gaat naar school en je prestaties zijn goed. Een flinke leerling. De computer heeft zijn intrede gedaan en kent geen geheimen meer voor jou. Je gaat naar de academie en leert gitaar spelen. Op de afscheidsplechtigheid van de leerlingen zesde leerjaar mag jij het feest muzikaal openen. Op de aankondigingen staat je naam. Allebei zijn we trots. Mijn grote jongen.12395238_873741556080695_976057753_n (1)

Volwassen worden.

De zon lacht je toe, en met volle teugen geniet je van het leven. ‘Terrasjesdoen’ hoort daar ook bij. Je laat je omringen door interessante mensen die ook iets te vertellen hebben. Meepraten over van alles en nog wat is jouw sterke kant. Jij staat er gewoon als iemand je nodig heeft. Met je doorzettingsvermogen kom je een aardig stuk vooruit. Je krijgt de kans om hogerop te raken en stampt een eigen werkplek uit de grond.  Je blijft doorgroeien.

Mijn lieve Lieven, vandaag ben je jarig.

Proficiat en een dikke zoen van Moeke.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.