Nieuwjaar 2016.

 

Ik wens jullie allen een gelukkig nieuwjaar 2016.IMG_20151226_175019 1

We worden allemaal met onze neus op de feiten gedrukt. We moeten ‘het’ beter doen. Maar wat bedoelen ze met ‘het’? ‘Begin bij jezelf’ hoor je dan. Oké, doe ik toch. Ik doe aan recyclage: PMD, glas en papier-karton worden vakkundig gescheiden van elkaar. De auto blijft zoveel mogelijk in de garage. De wasmachine is voorzien van een eco-knop. De opladers blijven niet in het stopcontact steken als ze niet verbonden zijn. Maar ook ik maak fouten. Lichten aan laten waar het niet nodig is, het raam open zetten terwijl de verwarming aan staat. Lekker door het open raam, de frisse lucht opsnuiven, en je benen  tegen de warme radiator aan schurken, heerlijk!  Ja ja, fout bezig. En toch maak ik geen voornemens voor het nieuwe jaar. Mijn zelfkennis evolueert nog steeds verder. Daarom… juist!

2016… Wat zal ‘het’ worden? Ik denk dat elk van ons zijn eigen invulling heeft. Jullie mogen ‘het’ mij gerust vertellen.

Mijn boodschap voor 2016:

Begin bij jezelf:

Hou van jezelf, dan kun je anderen ook liefhebben. Wees eerlijk.

Laat ons een bloem en wat gras….. nee, dat is niet van mij, ik weet het Louis, maar ‘het’ is nog steeds actueel.

Laat elkaar met rust als het beter uitkomt, maar vergeet niet dat praten ook veel problemen oplost.

Heb vertrouwen in de toekomst. We gaven ‘het’ mee aan onze kinderen, en zij doen net hetzelfde met hun kroost. Daar kan ik enkel maar gelukkig om zijn.

Hef het glas op het nieuwe jaar 2016!

10901340_701842676603323_22384726_o

 

 

 

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.